WFT Opleidingen

wft-banner

Bij axYun geloven we dat onze 4-Q-aanpak ook werkt in de financiële wereld. Sterker nog, we hebben laten zien dat deze aanpak heel succesvol is geweest. Daar waar vele opzien tegen de regeldruk en de diploma-eisen hebben we bij axYun een opleidingsprogramma ontwikkeld waar het weer gewoon leuk is om te werken aan jezelf, je team en je organisatie. Met bevlogenheid werken aan je WFT-diploma.

Enkele belangrijke elementen zijn:

  • een week lang intensief bezig met de stof bezig zijn, afgesloten met een examen
  • een veilige (externe) omgeving waar je alles kunt vragen en je jezelf kunt zijn
  • een goede afwisseling tussen hard werken en bewegen
  • geïnspireerd worden door een ervaren en energieke trainer die meer procesbegeleider is dan docent.

WFT Xperience

logo_WFT-xperience_met_250px-rgbAxYun heeft in het kader van haar WFT-opleidingen een exclusieve samenwerking met WFT Xperience. WFT Xperience is dan ook de partij waar u terecht kunt met vragen over het volledige programma-aanbod, doorlooptijden, studiebelasting, studiematerialen en dergelijke.
Ga daarvoor naar www.wftxperience.nl
.

Doelgroep

Een jaar na de ontwikkeling van het concept hebben we deelnemers mogen begroeten van diverse grote en kleinere spelers in de financiële wereld.  Daarbij is gebleken dat medewerkers die het lastig vinden om te slagen via de weg van e-learnings met succes hun diploma hebben weten te behalen. Dit zijn soms zeer ervaren medewerkers die voldoende kennis hebben maar de vertaalslag naar de examenmethodiek niet onder de knie krijgen. Daarnaast zijn ook nieuwkomers in de financiële wereld erg succesvol gebleken. Sommige providers bieden zoveel stof aan dat de nieuwkomer door de bomen het bos niet meer ziet. We helpen met keuzes in wat wel en minder relevant is.

Share Button
Copyright © 2013 axYun - Ontwerp van 7 Men