Xperience Events

Mensen en organisaties in beweging brengen en houden. Daar staan wij voor. Met een groot netwerk aan trainers, managers, coaches, therapeuten en inspirerende sprekers maken we bij axYun van iedere evenement een unieke ervaring. Of het nu gaat om interim management, training, workshops of incentiveprogramma, wij maken er een belevenis van!

Misschien valt je iets op aan ons logo en onze naam. axYun schrijf je met een hoofdletter Y in het midden. Je spreekt het uit als het Engelse ‘action’. Die hoofdletter in het midden; dat ben jij! Met je armen bij wijze van zege in de lucht. Bij axYun streven we ernaar je te stimuleren jezelf te overtreffen. Want dat is nodig om de top te halen.

Bij axYun -opgericht in 2005- geloven we in een integrale aanpak. Net als bij de terreinwagen. Door tractie over vier wielen te verdelen haalt deze de top waar een gewone auto doorslipt en halverwege blijft hangen. Onze trainingen en managementprogramma’s combineren altijd de IQ, EQ, FQ en SQ met elkaar. Deze vinden we zo belangrijk dat de uitleg ervan prominent op onze homepage staat. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen opleidingen, trainingen of verandertrajecten succesvol kunnen zijn wanneer al deze elementen terug te vinden zijn.

diversen 015De oprichter en eigenaar van axYun is Rick Breeuwer (1966). Met ervaring in de evenementenbranche, als interim-manager bij tal van bedrijven en een baan in de zorg een ideale mix om integrale trainingen te kunnen vormgeven. Rick is als interim manager en trainer actief voor axYun.

Share Button
Copyright © 2013 axYun - Ontwerp van 7 Men