Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Wij hebben antwoord!

Wij geloven er oprecht in dat de top behalen alleen kan wanneer je alle wielen van de auto mee laat werken om hogerop te komen. Die vier wielen staan symbool voor de kennis, elkaar begrijpen, gezond zijn en weten waar je het voor doet. De IQ, de EQ, de FQ en de SQ. Al onze trainingen bevatten deze onderdelen in meer of mindere mate.

Stuur eens een folder? Dat is dezelfde vraag als vragen naar een folder voor een auto wanneer je de showroom binnen stapt. Graag willen we eerst van u weten waar u naar op zoek bent. Wij maken dan graag een voorstel voor u klaar.

axYun is een netwerkorganisatie. De dagelijkse leiding is in handen van 1 persoon maar in z’n eentje begint hij niks. De kracht zit ‘m in de samenhang der dingen. Het netwerk van axYun omvat vele tientallen trainers, psychologen, haptonomen, managers, sprekers enzovoort.

Wanneer jij iets bijzonders kunt dat ons aanbod verrijkt dan komen we graag met je in contact.

Daar zijn verschillende redenen voor. In de eerste plaats is het een EU-land met een verrassend goed werkende infrastructuur. Bovendien is de natuur er prachtig, is er rust te vinden, is het cultureel een pareltje en zijn er uitstekende accommodaties. Door het prijsniveau is het mogelijk om tegen prijzen te werken die beneden de Nederlandse norm liggen. Last but not least, bij axYun hebben we een locaal netwerk met unieke mensen en organisaties.

 

Share Button
Copyright © 2013 axYun - Ontwerp van 7 Men