Referenties en ervaringen

"Rick heeft als team captain van ons Ad6 team het bijna onmogelijke weten te bereiken: een team creëren binnen een maand. Een groep onbekenden ieder op zijn eigen kunnen aanspreken en vervolgens het vertrouwen geven om datgene ook zelf uit te voeren."

Martine Goedegebuure, directeur Bos Nieuwerkerk

" Drie dagen Kroatie voelden als een hele week vakantie. Maar dan wel een met verrassende inzichten!"

Marketing Manager

"Ik heb Rick leren kennen als een sterke manager die goed nadenkt voordat hij doet. Vervolgens gaat hij planmatig aan de slag, echter zonder daarbij de mensen in zijn team te vergeten. Daarnaast is Rick een echte doorzetter, iemand die niet snel opgeeft. Het arsenaal aan leuke, leerzame, nuttige tools om samenwerking te stimuleren in een team is iedere keer weer verrassend en voor mij zeer waardevol gebleken ."

Manager Interpolis

"Ik heb Rick leren kennen als een kundig manager met oog voor mens, proces en organisatie. Hij weet in korte tijd een vertrouwensbasis op te bouwen met het team om vanuit dat wederzijds vertrouwen veranderingen te realiseren. Rick is helder, to the point en pakt door waar nodig. Zijn managementskills zijn van een hoog niveau en hij is daarbij verrassend in zijn aanpak."

Gerard Zagers: Manager Rabobank

Share Button
Copyright © 2013 axYun - Ontwerp van 7 Men