Inspiratie-reis Kroatië

inspiratiereis

Dromen waarmaken….

Stel je voor dat je ’s ochtends wakker wordt door het kraaien van de haan. In je eigen luxe kamer op een Kroatische boerderij. Je hebt geslapen als -we blijven in agrarische termen- als een os. De vrouw des huizes is druk in de weer met het bereiden van het ontbijt. Dan realiseer je je dat je de avond ervoor een sterrenhemel hebt gezien van een omvang die in Nederland niet meer waarneembaar is. Wat heldere lucht met je kan doen!

Nadat je je hebt verzorgd en opgefrist sluit je je aan bij de groep. Een man of zes. Je hebt ze de avond ervoor leren kennen en wat blijkt: jullie hebben veel gemeen. Je bent allemaal manager of ondernemer, je werkt hard, je neemt verantwoordelijkheid, je bent succesvol maar ook voel je je soms eenzaam in je functie. Hoe harder je eraan sleurt des te groter je de afstand tot je collega’s ervaart.

Samen met 2 ervaren trainers zijn we te gast bij de familie Antolovic. We maken gebruik van hun gastvrijheid en hun gezellige instructielokaal. Een joekel van een open haard houdt de ruimte met marmeren vloer heerlijk warm. De eigen gemaakte wijn smaakt uitstekend. Maar ook de ham, de eieren, de tomaten, de olijven, de peren, appels, pruimen, kersen komen van eigen bodem. Zongerijpt en heerlijk van smaak.

De training zelf startte al toen je op het vliegveld arriveerde. Reizen betekent immers ook nieuwe dingen zien en ervaren. Je bent gaan bijhouden wat nieuw voor je was in alle bedrijvigheid en infrastructuur die je zag. Later in de training ben je er nog vaak op terug gekomen.

 

Natuur, inspanning en cultuur; we komen niets tekort

Inspiratie uit natuurDe natuur en cultuur van Istrië is overweldigend. Tot de jaren vijftig van de vorige eeuw behoorde dit deel van voormalig Joegoslavië tot Italië. Maar ook de Romeinen, de Habsburgers en de Ottomanen hebben hun  sporen nagelaten.

Inspiratie - silentiumDan stap je op de mountainbike. Of e-bike. We rijden naar de overblijfselen van een kasteel waar de mistflarden nog om de oude toren hangen. De yoga-lerares heet ons welkom en 10 minuten later ervaar je wat het betekent om tot volledige rust te komen.

De tocht voert ons verder naar hét gebied van de truffels. Natuurlijk staan die op het menu. Evenals de andere specialiteiten van de streek. Vis, inktvis, pasta’s, we komen niets tekort deze dagen.

 

Tussen alle activiteiten door stellen de trainers prikkelende vragen. In gesprek met leden van de groep stimuleren zij de diepgang. Elementen uit diverse leiderschapsprogramma’s passeren de revue.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Na drie dagen vlieg je terug. Voldaan. Met een karrevracht aan ideeën. Maar ook met een onvergetelijke ervaring en een vergroting -maar vooral ook verdieping- van je netwerk. Inspiratie uit reizen, natuur, cultuur, bewegen, plezier en mensen ontmoeten. Daar staan we voor!

 

IMG_3652

                             Inspiratie uit het goede levengeschiedenis

 

Bijzonderheden
Doel ideeën opdoen, tot rust komen
Doelgroep Managers en ondernemers
Duur 3-4 dagen
Deelnemers Maximaal 8 personen, ieder eigen kamer met badkamer
Begeleiding 2 ervaren trainers
Inclusief maaltijden, transfer, entree’s, training, overnachtingen, atb-huur
Investering € 995,- p.p. exclusief btw, exclusief vlucht
Kostenindicatie (Vliegen op Triëst of Pula) € 100,- in laagseizoen
IEFS Alles

interesse

 

Share Button
Copyright © 2013 axYun - Ontwerp van 7 Men