WWFT Xperience

 

Geef daar aandacht waar het nodig is.

Opleidingsbudgetten in bedrijven met hoog opgeleiden zijn groot. Heel groot. Tegelijkertijd is het effect van al die opleidingen maar moeilijk meetbaar. Bij axYun delen we opleidingen in in 4 categorieën die alle vier nodig zijn om werkelijk effectief te zijn. Waarbij we meetbaar maken wat meetbaar te maken is. 

Geen bedrijf is hetzelfde. Er ligt geen draaiboek voor u klaar welke opleidingen wanneer effectief zijn. We maken samen met u een helder stappenplan en een maatwerk programma om uw  medewerkers en uw bedrijf een bedrijf te maken waar succes wordt behaald, succes wordt gevierd en waar medewerkers met plezier en inspiratie werken.

Logo IQ
Om de top te bereiken is het belangrijk om te weten wat er speelt in de wereld. Welke technieken zijn beschikbaar, welke bewegingen zijn er en welke regels en wetten zijn er om mee te “dealen”.

Maar ook simpelweg vaardigheden zijn belangrijk. Allemaal IQ aangelegenheden. Kennis is macht, of beter, het toepassen van kennis is macht. Macht over je eigen succes.  Maar ook onderzoek kan erg nuttig zijn. Meten is immers weten. Zonder vakkennis ga je de top niet bereiken.

Logo EQBij EQ gaat het om de menskant. Welke talenten heb jij en welke talenten heeft de ander. Hoe vul je elkaar aan? Hoe kun je elkaars talenten zo inzetten dat er synergie ontstaat?

1 + 1 = 3. Maar ook: hoe geef je feed-back en ga je om met weerstand. En hoe reageren jij en je leidinggevende op elkaar. Vanuit de wetenschap weten we dat mensen die elkaar proberen te begrijpen elkaar kunnen opstuwen tot grootse prestaties.

logo FITLanger werken? We komen er niet onder uit. maar wel met hetzelfde lichaam. Overgewicht ligt op de loer, stress en daaraan gerelateerde hartklachten nemen toe maar zijn zijn funest.

Het is een cliché maar een gezonde geest zit in een gezond lichaam. Wij geloven niet in scheiding tussen lichaam en ziel. Met axYun ga je aan de slag om meer te weten te komen wat jouw lichaam nodig heeft. Dat doen we door eenvoudige tests om te kunnen meten en te ervaren wat je lichaam je vertelt. En er mag gelachen worden!

Joris doodt de draakWeten waar je het voor doet. Een innerlijke drive hebben om succesvol te streven naar de top. Doe je het voor het geld, de macht of voor zelfverwezenlijking? Of heb je een ander doel? Ontdek het en leef ernaar! Bij axYun leren we vaklui te verlangen naar de zee in plaats van te zagen, te beitelen en te schuren.

SQ staat voor Spirituele Intelligentie. Voor sommigen kan dat een religieuze betekenis hebben. Wij hanteren een bredere definitie. Dat waar jij echt voor wil gaan.

Share Button
Copyright © 2013 axYun - Ontwerp van 7 Men